30 november 2010  


Beste mensen,

Buiten is de winter reeds ingevallen..

Maar op zondag 28 november scheen volop de zon...en niet alleen door de ramen van de dansschool, maar ook in onze harten! We hebben, naast enkele basis-danspassen, geleerd over hoe de Qajar dynastie zich liet inspireren, over Raghse Bandari op feestjes, over de -onder invloed van de tutu- korter wordende Shalite, de Qer-beweging met de heupen en nog veel meer...!

Of dit nu de eerste keer was dat u een Perzische dans heeft aanschouwd en ondergaan, of dat u reeds met deze kunstvorm bekend was, voor eenieder hoop ik dat wij u geraakt, ontroerd of geïnspireerd hebben..

Als herinnering hebben we enkele beelden van deze mooie middag achter elkaar gezet.
Klik hiervoor op de 'play-knop', in onderstaand plaatje:

 

 

 Op onze inspiratie-pagina staan een aantal links die verwijzen naar ecologisch, composteerbaar en duurzaam ‘servies’ en andere gebruiksartikelen. De bamboe-bordjes, bekers en roerstaafjes waar we op deze Perzische-middag mee hebben afgesloten, zijn daar een voorbeeld van: 100% fairtrade, milieuvriendelijk en dus duurzaam..Heerlyckheid Theresia Peridot biedt steeds nieuwe, inspirerende workshops aan. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van onze nieuwe activiteiten en u heeft zich (nog) niet op onze nieuwsbrief geabonneerd: dit kan via de onderstaande link. U ontvangt dan ongeveer maandelijks onze nieuwsbrief in uw mailbox.

Klik hier voor een abonnement op de Nieuwsbrief


 


Nogmaals onze dank voor uw interesse, wij zien u in de toekomst graag opnieuw tegemoet.!


Met vriendelijke groet,

Manon Claus-Moonen/ Heerlyckheid Theresia Peridot

www.theresia-peridot.nl
info@theresia-peridot.nl
tel.: 06-30381827

All rights reserved © 2010 Heerlyckheid Theresia Peridot