24 december 2010 Klik hier als u dit bericht niet kunt lezen.


Heerlycke feestdagen...!

 Zondagmorgen in de sneeuw

En ik, die dacht dat woorden trager
Gingen in de koude.

Vanmorgen nog schreven vogelpootjes
een lang gedicht in dunne sneeuw.
Steeds weer een Chinese naamstempel.

Al wat smelt is ontroerend.
(Kristiaan)

 

Moge het nieuwe jaar, 2011, u brengen wat u ervan hoopt en verwacht.Een korte terugblik..

In 2010 ging Heerlyckheid Theresia Peridot van start! In het afgelopen jaar heb ik heel veel lieve, mooie en interessante mensen leren kennen én samen met hen inspirerende workshops en evenementen mogen plannen, zoals de Butoh Performance, Lezing & Expositie, de Shiatsu Expertise workshop en de workshop Perzische Dans. Ook was ik vereerde met uw bezoek aan mijn open atelier, midden in de zomer. Het was een leerzaam proces dat ik in het komende jaar hoop voort te zetten..


Ook leerde ik prachtige mensen kennen in de vorm van deelnemers aan deze workshops en ook hen ben ik dankbaarheid verschuldigd. Over de ontstaansreden van Heerlyckheid Theresia Peridot heb ik reeds eerder uitvoerig verhaald, maar deze droom staat nog steeds en wordt door u allen gevoed en daarvoor ben ik dankbaar en blij.Heerlycke vooruitzichten...


Wat het nieuwe jaar in ieder geval in petto heeft, zijn wederom bijzondere workshop van bijzondere mensen.
Zo bestaat de mogelijkheid om in het nieuwe jaar een spirituele reis aan te gaan en de 'kennis van het leven' (Ayurveda) op te doen in het prachtige Sri Lanka, onder leiding van de daar woonachtige Ans Peeters (Ayurvedisch Practitioner).

 

In het zuiden van Sri Lanka, heeft Ans een prachtige plek gecreëerd, die uitstekend inspeelt op de behoefte van de spirituele reiziger: u bent er omgeven met spectaculair prachtige natuur, er is een speciaal voor dit doel gecreëerde cursusruimte en u wordt onderwezen door een zeer bevlogen coach.
Voor meer informatie hierover, verwijs ik u graag naar de Agenda op de website,
of: E-mail Heerlyckheid Theresia Peridot.

◊◊◊

Daarnaast staat de workshop Klassiek Indiase dans gepland op 06 februari 2011. Een workshop die u eigenlijk alleen al zou willen volgen om (hernieuwd) kennis te maken met de docente:

Shahrazad's curriculum leest als een kruising tussen een reisgids en een sprookjesboek. Zij is danseres, dansdocente, choreografe, kunstenares, wereldreizigster, producente en filosofe.

 

Al in 1976 reisde ze, als jonge studente, naar Turkye, Iran, Afghanistan, Pakistan en India en nam ze lessen in de Bharat Natyam-stijl (de klassiek Indiase dans, oorspronkelijk uit het zuiden van India afkomstig), die zij u in deze workshop (deels) zal onderrichten.

Voor een uitgebreidere omschrijving van deze workshop, verwijzen wij u graag naar de speciaal voor u vervaardigde Special Indiase Dans (link), ook te vinden op de Nieuws-pagina.

 

◊◊◊


Wij hopen u ook in het nieuwe jaar weer,
door een zeer uiteenlopende aanbod aan workshops,
te mogen inspireren
en uw Zinneweelde (zintuiglijk) te prikkelen!

 

(Wilt u overigens meer lezen van de dichter Kristiaan, dan volgt hier de link:
gedichten Kristiaan)

 

Graag tot in het nieuwe jaar!Met vriendelijke groet,
Manon Claus /
Heerlyckheid Theresia Peridot.
www.theresia-peridot.nl
info@theresia-peridot.nl

Wilt u zich voor deze nieuwsbrief afmelden, klik dan hier.

 

All rights reserved © 2010 Heerlyckheid Theresia Peridot